Gyakran ismételt kérdések

 

Milyen papírra és mivel készül a kép?

A rajzot vastag műszaki lapra rajzolom, több fajta minőségi ceruzával.

Színesben is lehet kérni?

Jelenleg nem. Javaslom az olajfestményt, ha színesben szeretnéd látni a faladon az alkotást.

Milyen csomagolásban küldöm a rajzot?

Itt tudod megnézni: csomagolás portrérajzhoz

Csak egy képet lehet feltölteni?

Igen. De a válasz email-ben többet is tudsz majd csatolni.

Be lehet keretezni?

Sőt! Ajánlom, hiszen egy szép keret csak feldobja a rajzot és előtte az üveglap (vagy plexi) meg is óvja. Így lesz sok-sok éven keresztül a lakás dísze.

Ha csak fél fej van a képen, akkor fele annyiba kerül?

Szerinted? Nem... mivel 2 dimenziós a rajz, így mindenképpen csak fél feje lesz a papíron. 

Módosíthatom a megrendelésem?

Ha időben szólsz, akkor igen. De a legjobb, ha 2x is átnézed milyen adatokat adsz meg.

Hogyan igényelhetem az ajándék utalványt?

Minden esetben a megajándékozott adatait rögzítem. Későbbiekben ez átruházható, de a pontos feltételekről érdeklődj előtte. Postai költsége: 500 Ft
Az utalvány pénzre át nem váltható és lejárati időn belül kell felhasználni!

Biztos, hogy 14 nap alatt megérkezik a megrendelt rajz?

Amennyiben több rendelés érkezik be egyszerre, úgy az elkészítési idő is változhat. Ebben az esetben előre tájékoztatlak, hogy várhatóan mikorra készül el.

Ha mégsem kérem, amit megrendeltem?

Úgy gondolom, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy mit szeretne vásárolni, így ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább aludj rá egyet.

Még egy törvény is van erről:
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 14. 29. § (1)
A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
Az ide vonatkozó rendeletet ITT OLVASHATOD eredeti környezetében is.


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

Jogi nyilatkozat

A www.b-art-design.hu weboldalon található általam készített munkák, leírások, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a weboldal szerkesztőjének kizárólagos tulajdonát képezik. Az alkotó írásos engedélye nélkül az oldal részeinek másolása, képek letöltése és további felhasználása szigorúan tilos!

A szellemi alkotások, szerzői jogi jogsértések a vonatkozó törvényi (különösen: Ptk., Btk., szerzői jogi törvény) jogkövetkezményeket vonja maga után. Szolgáltató fenntartja a jogot arra, ha ilyen esemény bekövetkezik, azonnali jogi úton fellépjen. Előzetesen történő írásbeli engedélye nélkül, jogszerűtlenül felhasznált oldalak vonatkozásában és egyes oldalak átdolgozása esetén is 50.000.- Ft/nap, azaz napi ötvenezer forint + kötbért követeljen a jogsértővel szemben.

A www.b-art-design.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületein és egyéb releváns weboldalon. Az oldalon közölt tartalom nem helyezhető olyan közegbe, ahol eredeti jelentése megváltozik. Külön a kép elérési útját sem lehet megadni.

A weboldalon található összes információ kizárólag tájékoztató jellegű, figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az adatok esetleges pontatlanságai, hibái miatt az oldal szerkesztője semmilyen felelősséget nem vállal. Fenntartom a jogot az oldalon közzétett információk aktualizálására, módosítására. A módosítás a honlapon történő közzétételkor azonnal hatályba lép.

Az általam készített munkákat felhasználhatom referenciaként a külön engedélyed nélkül.

Adatkezelés

Az adatokat bizalmasan kezelem. Mikor megbízóként személyes adataidat elküldöd hozzám, azzal hozzájárulsz annak kezeléséhez.

Árajánlatot minden esetben email-en keresztül adok. Megrendelést és módosításokat is kizárólag email-ben fogadok el. Mert a szó elszáll… ennek pedig maradandó nyomai lesznek, így vissza lehet olvasni az előzményeket.