Termékfotózás

 

 • Tárgy- étel fotózás

  Fontos, hogy a weboldalon jó minőségű fotók jelenjenek meg, mert a fotónak el kell mondania mindent a termékről, anélkül, hogy mellette a leírást olvasnánk. Egy jó termékfotót nem helyettesíthetünk egy részletes leírással. A leírás csak kiegészítésre szolgál.

  A képnek vásárlásra kell ösztönöznie a weboldal látogatóját, ezért a fotók erejét nem szabad lebecsülni.
  A weboldal látogatói gyakran azért vásárolnak, mert érzelmi alapon döntenek. Tudat alatt is hatással van a vásárlóra a kép. Ez bizony igaz a rossz minőségű képekre is, hiszen ekkor a weboldal látogatása vagy épp egy kiadvány olvasása közben az emberben felmerül a kérdés... Ha nem szánnak rá elég időt arra, hogy a terméket körültekintően tálalják, akkor vajon az előállításnál is így járnak el? Így hamar tovább áll a potenciális vásárló a konkurencia felé.

  Ezért érdemes megfontolni, hogy milyen képekkel szeretnéd reklámozni a terméked.

 

 • Lakás - épület, enteriőr fotózás

  Lakás fotózásánál a cél az, hogy a képek visszaadják a lakás hangulatát. Az épületek fotózása főleg cégek számára fontos, mert egy jó képpel pozitív benyomást kelthet a leendő partnereknél is. Magánszemélyeknél pedig lakás eladásakor van ennek nagy szerepe, hogy a képek láttán felkeltse a vásárlók érdeklődését. Ingatlanfotózással és ingatlan eladással kapcsolatos oldalamon bővebb tájékoztatást is találsz.

 

Minden esetben egyedi árajánlatot tudok adni, hiszen ennél a fotózásnál több szempontot is figyelembe kell venni, mint például a termék nagysága, mennyisége, anyaga, helyszín, fotózás időtartama.

Az árajánlathoz mindenképpen szükséges tudnom a pontos részleteket. Vedd fel velem a kapcsolatot.